Úvod »Hmoty a prípravky»Cestá, múky, droždie » Múka z lúpaných mandlí 200g
Múka z lúpaných mandlí 200g
Múka z lúpaných mandlí je vhodná hlavne na výrobu makróniek pre svoju jemnosť. Múka je vhodná na zjemnenie korpusov (bisquit), lineckých ciest, na prípravu tort, marcipánu, dezertov, makróniek, kaší, krémov, na výrobu mandľového mlieka. Táto 100% mandľová múka je vhodná pre celiakov. Výroba je vykonávaná tradičným spôsobom iba mechanickým namletím vybraných mandlí následne preosievaných bez straty tukov prírodne obsiahnutých. Narozdieľod mandľovej múky nie je zbavená oleja. Mandľová múka sa môže použiť ako náhrada bežnej bielej múky, možno ju konzumovať aj bez tepelnej úpravy. ALERGÉNY: Produkt obsahuje orechy a môže obsahovať arašidy a sezamové semená a výrobky z nich.
Nutričné hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 2423/603 |
Bielkoviny (g) | 21 |
Tuky (g) | 54 |
Z toho nasycené mastné k. (g) | 4,59 |
Mononasýtené mastné kyseliny (g) | 39,44 |
Polynenasýtené mastné kyseliny (g) | 10,85 |
Sacharidy (g) | 10 |
Z toho cukry (g) | 47 |
Vláknina (g) | 12 |
Soľ (g) | 0,002 |