Hotová zmes Královská glazúra je ideálna na zhotovenie cukrových dekorácií, pre jemné dokončovacie práce pomocou zdobiaceho vrecka na poťahových hmotách (svadobnách tortách), na perníkoch, tvrdom pečive a predovšetkým pri výrobe farebnách kvetov. Glazúra je jedlá, snehovo biela a dá sa aj prifarbiť. Zmes výborne absorbuje rôzne typy farieb.
Na 450 g zmesi (preosiatej) pridajte 55ml vody aby bola glazúra hustejšia. Miešajte minimálne 7 až 10 minút na nízkej rýchlosti s el. mixérom) na tuhú bielu polevu. Kráľovská glazúra je pripravená vtedy ak je jasne biela bez lesku a je hustejšia. Ak miešadlom urobíte v glazúre špičku nesmie Vám spadnúť ale držať tvar. Ak chcete mať glazúru stredne hustej konzistencie pridajte 1 čajové lyžičku vody na 200 g zmesi. Ak chcete glazúrou zdobiť s použitím cukrárskeho vrecka tak pridajte 2 čajové lyžičky vody/200g zmesi Kráľovská glazúra po použití na vzduchu zatuhne.
Zloženie: cukor, sušený glukózový sirup, vaječný biely prášok, kyselina citrónová: E330
Alergény : vajcia. Môže obsahovať stopy lepku a sóje