Po tmavej, mliečnej a bielej čokoláde po 80 rokoch prichádza na trh Novinka RUBY čokoláda. Čokoláda je vyrábaná zo špeciálnych rubínových kakaových bôbov. Má intenzívnu ovocnú chuť (lesné plody, bobuľové ovocie) a vôňu, je mierne kyselkastá.
Čokolády Callebaut sú vyrábané z najkvalitnejších starostlivo vyberaných kakaových bôbov od lokálnych farmárov. Sú spracovávané jedinečnými technologickými postupmi.
Znovuuzatvárateľné balenie 400g.
Zloženie: cukor, kakaové maslo, sušené odstredené mlieko, plnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitín, kyselina citrónová, prírodná vanilková príchuť.
Neobsahuje žiadne dochucovadlá ani farbivá.
Minimálny obsah kakaa 33,6%, obsah tuku 36%.
Skladujte na suchom mieste pri teplote 12-20°C.
Výrobca: Callebaut
Minimálna trvanlivosť 18 mesiacov od dátumu výroby.