Švajčiarsky krém použite na plnenie koláčov, tort, koláčov, lístkového cesta a choux cesta, ako dezert alebo na cupcakes.
Balenie: 500 gramov.
Príprava: Miešajte 250 g zmesi a 550 ml vody 5 minút pri vysokej rýchlosti. Pred použitím nechajte krém chvíľu stuhnúť.
Zloženie: cukor, modifikovaný škrob (zemiakový), glukózový sirup (sušený), sušené mlieko (odtučnené), rastlinný olej a tuk (kokos), dextróza, čiastočne hydrogenovaný olej (palmový), sušená srvátka (mlieko), emulgátor: E471 (slnečnica ), E472f, hydrogenovaný tuk (kokos), mliečna bielkovina, želírovacia látka: E516, E450, E339, E401, konzervačná látka: E202, stabilizátor: E450, E263, E339, E516, farba: E160b, E101, aróma: E401, zahusťovadlo E464, protihrudkujúca látka: E341.
Môže obsahovať stopy: lepku, vajec, sóje a lupiny.
Skladovanie: uchovávajte na chladnom a suchom mieste.