Buková pečiatka je perfektným pomocníkom na zdobenie sušienok alebo perníčkov. Do vyváľaného cesta, ideálne takého, ktoré neobsahuje kypriace prísady alebo sódu, stačí odtlačiť pečiatku a okrúhlou vykrajovačkou priemeru 5,5-6 cm vykrojiť sušienku. Bude mať krásny plastický reliéf s motívom soba, ktorý poteší nielen v dobe Adventu, ale aj pri popoludňajšej káve.
Upečené maslové, celozrnné sušienky alebo perníčky zabaľte do celofánu a urobte z nich drobný sladký darček pre partnera, rodinu alebo kolegov v práci.
Práca s ním aj údržba je jednoduchá. Drevená pečiatka sa odporúča pri lepivejších cestách ľahko poprášiť múkou a potom stačí vykefovať alebo umyť a riadne osušiť bežným spôsobom, bez dlhého namáčania.